Spring naar hoofd-inhoud

Advies, bemiddelen of zoeken

Naast de verkoop van kunst en antiek en taxaties ben ik u ook graag van dienst als u advies nodig heeft, bijvoorbeeld over de aankoop of verkoop van een object. Denk bijvoorbeeld aan advies over de juiste veiling als u iets via een veilinghuis wilt aanbieden. Ook kan ik bemiddelen als u kunst of antiek wilt aankopen of gericht op zoek gaan naar een kunstvoorwerpen. Dankzij een uitgebreid netwerk in de kunsthandel vergroot dat uw kansen op succes.

Of het nu gaat om advies, bemiddeling, een zoekopdracht of taxatie: persoonlijk contact en deskundig en objectief advies staan voorop. Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met uw aanvraag en/of informatie.
Als u mij inschakelt als taxateur, koop ik geen goederen in. Dit om de objectiviteit te waarborgen.